La millor opció al millor preu!  93 785 33 35

Els nostres vehiclesPosem a la seva disposició la nostra flota de vehicles Mercedes Benz, Classe E Blue Efficiency equipats amb últimes tecnologies que ens permeten garantir una gran qualitat i seguretat en tots els trajectes.

Seguretat

El Mercedes Benz Clase E és un referent pel seu nivell de confort i seguretat. Els vehicles van equipats amb nous sistemes de seguretat destinats a evitar accidents.

Navegador GPS

El portem a qualsevol lloc per la via més adequada.

Climatització

Per garantir la temperatura adequada en l’interior del vehicle disposem de climatització a la zona davantera i posterior.

Via T

Tots els vehicles van equipats amb Via-T per evitar esperes innecessàries.

Connexió 12 V

A les places del darrere es pot disposar d’una presa de corrent de 12 V.

Wi-fi

Oferim connexió Wi-Fi dins l’interior del vehicle de forma gratuïta per l’ús exclusiu dels nostres clients.

Vidres laminats

Per garantir la privacitat a l’interior del vehicle, els vidres estan protegits amb làmines solars que a més protegeixen dels rajos ultraviolats i de l’excés de calor a l’interior.

Neteja diària

Per garantir l’excel·lència del servei, els nostres taxis passen cada dia un rigorós control de neteja, tant l’interior com l’exterior del vehicle sempre estan impecables.

Pagament amb targeta

Els nostres vehicles estan preparats pel pagament amb targeta Visa, Mastercard o American Express. 
© 2024  Top Taxi Terrassa   ·   Tots els drets reservats   ·   Avís legal   ·    93 785 33 35    ·    info@toptaxiterrassa.com    ·   Condicions de servei