La millor opció al millor preu!  93 785 33 35

Benvinguts a Top Taxi TerrassaTop Taxi posa a la seva disposició una flota de taxis de gama alta amb un gran equip de professionals al capdavant per oferir el millor servei de transport a Terrassa.

Per això comptem amb una flota de taxis Mercedes-Benz classe E Blue Efficiency, últim model, equipats amb les últimes tecnologies.

Oferim un servei personalitzat tant a empreses com al públic general per satisfer les necessitats de transport amb garanties de puntualitat, elegància, comfort i seguretat. 
Per Top Taxi el client és l’essencial, per això els nostres conductors són personal amb experiència en el sector i amb la filosofia de que el tracte i cuidar els detalls són el més important. Això ens permet poder oferir una qualitat excel·lent en tot moment.

No obstant això, sabem que el preu és un factor molt important i des de Top Taxi mantenim les tarifes vigents de l’ajuntament, és a dir, les del taxi convencional, per tal d’oferir el millor servei al millor preu. 
© 2024  Top Taxi Terrassa   ·   Tots els drets reservats   ·   Avís legal   ·    93 785 33 35    ·    info@toptaxiterrassa.com    ·   Condicions de servei